Informativni dan 12. in 13. 2. 2021

Dragi osnovnošolci,

zelo nam je žal, da se letos ne bomo srečali na informativnem dnevu na naši šoli, saj nam epidemija covida-19 to onemogoča. A če vi ne morete prestopiti našega praga, bi radi skozi vrata vaših domov virtualno stopili mi. Zato vas vabimo, da se z našimi učitelji in dijaki sestanete na  informativnih srečanjih prek aplikacije Zoom, ki jih bomo v času informativnih dni izvedli v naslednjih terminih:

  • petek, 12. 2. 2021, ob 9.00
  • petek, 12. 2. 2021, ob 15.00
  • sobota, 13. 2. 2021, ob 9.00

Povezave do predstavitev prek zooma bomo objavili dva dni pred informativnimi dnevi. Potekale bodo za vsako usmeritev posebej. Na njih vas bomo seznanili s posebnostmi posamezne usmeritve kakor tudi z drugimi dejavnostmi, ki potekajo na naši šoli, kot so: ekskurzije, krožki, tabori, delo v laboratorijih in še mnogo več.

Za vas bomo v času informativnih dni pripravili tudi posebna srečanja v zoomu, na katerih vam bodo dijaki in naši učitelji predstavili raziskovalno dejavnost, ki poteka v naših laboratorijih. Prav tako pa vam bodo prek zooma za različna vprašanja, povezana z vpisom na našo šolo, v času informativnih dni dostopne tudi naše svetovalne delavke.

V želji, da vam čim bolje predstavimo našo šolo, smo na naši spletni strani za vas pripravili številne informacije, s katerimi vas želimo prepričati, da je PRIHODNOST RES NA VEGOVI.