Išči ...

Orodje za pouk elektrotehnike

zaradi preprečevanja možnosti prenosa koronavirusa SARS-CoV-2 in  zmanjšanja možnosti okužbe s covid-19 smo se na naši šoli, po priporočilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) odločili, da dijaki letos za delo pri praktičnem pouku in laboratorijskih vajah ne bodo smeli uporabljati šolskega orodja in pripomočkov. Orodje si morajo zato dijaki priskrbeti sami. Prav jim bo prišlo tudi v primeru, če bomo zopet primorani izvajati šolanje na daljavo.

Ker vemo, da je včasih težko izbrati pravo orodje, smo za vas pripravili seznam potrebnega obveznega in izbirnega materiala in orodja. Kot šola smo stopili v stik z našim dobaviteljem opreme, ki je za naše dijake pripravili ugoden komplet orodja in opreme, ki ga bodo dijaki potrebovali za delo in pouk.

Komplet lahko naročite prek šole, plačali pa boste s položnicami (plačilo bo možno tudi  v dveh obrokih). Komplete lahko naročite preko e-naročilnice. Za oddajo naročilnice mora biti dijak prijavljen v Office 365 s svojim šolskim računom. Potrdilo o naročilu bo dijak prejel na svoj šolski e-naslov.

Seznam obveznega orodja in materiala

IZDELEK

Spajkalnik Weller – WM15L

Klešče – ščipalke TRE 03 – NB

Klešče – koničaste klešče PN2005

Cin – TINOL 100G 0.8MM Sn60Pb40

ODSTRANJEVALEC CINA – ChemWik desoldering Wick 1.9mm x 1.5m 

Digitalni multimeter UT131C

Torbica za orodje

Cena kompleta: 60,00 €

Opcijski seznam orodja in materiala

IZDELEK

30-delni set nastavkov za izvijač + ročaj mbs30

Pumpica za cin – kovinska

Testna plošča 830 kontaktov

Komplet žic s pini (M/M) 20 cm x 10 barv x 5 kos

Komplet žic s pini (M/Ž) 20 cm x 10 barv x 5 kos

Set uporov 1/4 W E12 (75 vrednosti po 20 kos)

Cena kompleta: 27,00 €