dokumenti za vpis v 1. letnik

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Izbirni postopek za vpis v 1. letnik 2021/22 – spričevalo 9. razreda

[/vc_column_text][vc_column_text]Za vpis v izobraževalni program z omejitvijo vpisa morajo kandidati predložiti dokazila o doseženem številu točk v skladu z veljavnimi merili za izbiro kandidatov ob omejitvi vpisa. Pri izbiri kandidatov se upoštevajo zaključne ocene obveznih predmetov iz 7., 8. in 9. razreda osnovne šole.  

Učenci so zaključili 9. razred in s tem izpolnili splošne vpisne pogoje za vpis v srednješolsko izobraževanje. Naprošamo za vpogled v skenirano ali fotografirano verzijo spričevala 9. razreda OŠ. V primeru fotografij vas prosimo, da poskrbite za ustrezno kvaliteto oz. ločljivost. Spričevala bodo uporabljena izključno za namen izbirnega postopka za vpis v 1. letnik 2021/22 in bodo po končanem vpisnem postopku izbrisana. 

V primeru nejasnosti na kopijah spričeval, vas bomo kontaktirali, zato vas naprošamo še za navedbo elektronskega naslova, katerega redno spremljate. Podatek bo uporabljen izključno za ta namen. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Please select a valid form[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]