Vegova na letošnji Informativi

V petek, 26. 1., in soboto, 27. 1., bo na Gospodarskem razstavišču od 9. do 18. ure potekala Informativa, sejem izobraževanja in poklicev, na katerem se bomo predstavili tudi vegovci.

Našli nas boste lahko na dveh lokacijah. Prva bo dvorana Kupola (A), kjer boste obiskovalci dobili pomembne informacije o šolanju na Vegovi, hkrati pa boste imeli priložnost pobliže spoznati, kaj vse znajo (ustvariti) naši dijaki.

Druga lokacija bo v Stekleni dvorani (C), natančneje na razstavnem prostoru Centra RS za poklicno izobraževanje (CPI), kjer bo potekalo tudi tekmovanje v poklicnih spretnostih SloveniaSkills, ki ga Vegova Ljubljana skupaj s CPI organizira že četrtič. Navijali boste lahko za vegovca, ki se bosta med devetimi ekipami pomerila na tekmovanju s področja informacijsko-komunikacijske tehnologije. Seznanili se boste z nalogami in izzivi tega področja, da pa boste izobraževalne programe Vegove še bolje spoznali, se boste lahko sami preizkusili v delavnicah, ki smo jih pripravili za vas.

Informativa je odlična priložnost, da se bodoči dijaki še pred Informativnim dnevom seznanijo s šolami in izobraževalnimi programi.

Vabljeni!